Komplett Mäkleri i Sverige AB

Grattis Uppsala – nu har ni möjlighet att ta del
av Komplett Mäkleris unika tjänst!

Vi har alltid tyckt att det saknats en mäklartjänst som utgår från de behov ni har som säljare. För att göra er vardag enklare erbjuder vi därför nu på Komplett Mäkleri Uppsalas mest generösa mäklartjänst där allt ingår: fri värdering, planering, marknadsföring, styling & fotografering, försäljning, flytthjälp och flyttstädning.

Vi vet att varje bostadsaffär är unik, därför gör vi en skräddarsydd plan utifrån era behov. När ni sålt er bostad hjälper vi er även gärna med rådgivning vid köp av er nästa bostad eller fritidshus. Vi är stolta över att som fristående mäklarföretag kunna erbjuda Uppsalas mest generösa mäklartjänst till fast arvode oavsett om du säljer villa eller lägenhet!

Läs mer om allt som ingår i Uppsalas mest generösa och resultatinriktade mäklartjänst i rutorna nedan!

Värdering

Vi kan Uppsala och kan därför erbjuda dig en realistisk och rättvis värdering av din bostad. Vi kan värdera på plats eller via digitalt möte.

Planering

Vi vet att varje bostadsaffär är unik och gör en skräddarsydd plan utifrån dina behov.

Styling & Fotografering

För att öka intresset för din bostad arbetar vi med professionella inredningsstylister och bostadsfotografer.

Försäljning

Vi lägger alltid extra energi i varje försäljningsprocess och låter aldrig slumpen avgöra. Vi tillämpar fast arvode oavsett bostadstyp.

Flytthjälp

Vi vet att det är ett pussel att få ihop allt i en flytt. För att underlätta vardagen i ditt livs största affär får du låna en flyttbil, helt kostnadsfritt.

Städning

För att du inte ska riskera att missa någon detalj med flyttstädningen så låter vi städningen utföras av ett städbolag som garanterar att det blir rätt utfört.